thuiswinkel-lid
 1. Betaal ik verzendkosten?
  Ja, uw verzend- of bezorgkosten zijn afhankelijk van het totale gewicht van uw bestelling. Zij bedragen € 5,99 inclusief BTW tot een gewicht van 10 kilo.
  Indien uw bestelling te groot of te zwaar is om op de normale manier bezorgd te worden, ontvangt u van ons eerst een offerte.

 2. Hoe wordt mijn bestelling bezorgd?
  Uw bestelling wordt geleverd door Postnl. Binnen Nederland wordt uw bestelling binnen 2-3 dagen geleverd, mits het product op voorraad is. Naar het buitenland bijv. Belgie of Duitsland kan het een dag langer duren. Bent u niet thuis op de dag van bezorging, dan laat de bezorger een briefje achter met bezorg-informatie voor de volgende dag. Bent u dan nog niet in de gelegenheid de bestelling aan te nemen, dan kunt u uw bestelling afhalen op het dichtsbijzijnde post-agentschap.

 3. Heb ik garantie?
  Op al onze producten is de wettelijke garnatie van toepassing. Wettelijke garantie wil zeggen dat een product datgene moet doen wat de consument er in alle redelijkheid van mag verwachten.

  U heeft na ontvangst een bedenktermijn van 14 dagen om van de koop af te zien.
  Periode: binnen 14 dagen, deze termijn gaat in op de dag na levering
  Toestand van de verpakking: indien redelijkerwijs mogelijk in de originele verpakking geopend, zonder beschadiging
  Toestand van de goederen: Ongebruikt
  Retourkosten: worden gedragen door de klant
  Terugbetaling: zo spoedig mogelijk, uiterlijk binnen 14 dagen na ontbinding
  Kijk voor het herroepingsrecht op www.dkmtools.nl/retour.php.
  Bewerkingskosten:
  Voor zakelijke klanten geldt 10% van de waarde van de goederen, ten minste echter € 15,00 De garantieperiode conform de algemene voorwaarden van DKMtools blijft ongeacht de aangegeven rechten van teruggave bestaan. Particuliere klanten worden geen retourkosten in rekening gebracht.
  Stuur uw artikelen compleet (incl. alle accessoires behorende bij het artikel en, indien redelijkerwijs mogelijk, de originele verpakking), met de kopie-factuur en een ingevuld retourformulier retour (klik hier voor retourformulier). U bent aansprakelijk voor de waardevermindering van de goederen als het gebruik verder is gegaan dan nodig was om de aard, de kenmerken en de werking van de goederen vast te stellen. Het product mag slechts in die mate zijn uitgepakt of gebruikt voor zover dat nodig is om te kunnen beoordelen of u het product wenst te behouden.

  Heb kan ik een klacht indienen?
  Ga hiervoor naar onze klachten-pagina

 4. Wat zijn de kosten voor het verzenden onder rembours?
  Indien u gebruik wilt maken van de mogelijkheid om uw bestelling onder rembours door UPS te laten versturen berekenen wij de extra kosten hiervoor aan u door. Deze kosten zijn afhankelijk van het gewicht en de prijs van het door u bestelde produkt en bedragen minimaal € 21,85 tot een gewicht van 10 kg.
Europe trustmark

Betaal met:

iDEAL