Webshop Trustmark and customer reviews

Scheepvaart Industrie

DKMTools is een begrip in de scheepsvaartindustrie, dat staat buiten kijf. Onze ervaring in deze dynamische branche is van zeer groot belang.
Als een schip door een mechanische oorzaak stil komt te liggen, dan is er DKMTools alles aan gelegen om de juiste onderdelen of het juiste gereedschap zo snel mogelijk aan boord te krijgen. Onze eigen transportdiensten staan daarvoor voor u klaar.
Wij beschikken ook over een uitgebreid netwerk om indien noodzakelijk de expertise van externe partijen voor u te kunnen inzetten.

Levering aan de maritieme sector

De maritieme sector hanteert haar eigen inkoopprocedures. Ook hier is DKMTools met haar automatisering helemaal op ingesteld.
Vaak gaat het in de maritieme sector ook om totaalpakketten die DKMTools snel en efficiënt door heel Europa verzendt. Zelfs wereldwijd, maar dat is afhankelijk van het gewicht en de afmetingen.
U heeft geen enkele zorg om uw documenten. DKMTools is een van de weinige die met de IMPA, ISSA en Vis nummering werkt. Dus u kunt uw bestellingen plaatsen met deze codes.

Facturen worden gestuurd in de door u gewenste taal. DKMTools werkt nu al 14 jaar met de grootste rederijen uit Nederland. Onze medewerkers staan u te woord in Nederlands, Engels of Duits.
Voor meer informatie of vragen mail ons of bel ons.

Klanten uit Azië

Het aantal klanten uit Azië groeit jaarlijks. We hebben in China een aantal netwerken die samenwerken met DKMTools en de medewerkers daarvan zijn zowel de Nederlandse als Chinese taal machtig in woord en geschrift.

Klanten uit Oost-Europa

Ook het aantal klanten uit Oost-Europa groeit. Onze website heeft een Duitse en een Engelse vertaling zodat wij ook deze klanten optimaal van dienst kunnen zijn.

Meer info? Stuur een email!

Europe trustmark

Betaal met:

iDEAL